bordopvaskemaskine.dk
 
 
Forside
Kapacitet og indretning
Programmer
Opvaske- og tørreevne
Lydniveau og energimærkning
Bordopvaskemaskiner fra WhiteAway.com
Bordopvaskemaskiner fra Skousen.dk

Bordopvaskemaskinens opvaske- og tørreevne

Det vil være forskelligt, hvor god vaske-og tørreevne din bordopvaskemaskine har. De to kategorier klassificeres fra A - G, hvor A er den bedste ydeevne for begge kategorier.


Bordopvaskemaskinens opvaskeevne vurderes ud fra dens evne til at vaske tilfredsstillende op. Opvaskeevnen vurderes ud fra en test, hvor man gør tallerkener, bestik og glas tilpas beskidte og efterfølgende kører et standardprogram.

Renhedsresultatet herfra fastsætter opvaskeevnen, og bordopvaskemaskinen mærkes inden for A til G. Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger en opvaskemaskine med en god opvaskeevne, da det er begrænset, hvor tidsbesparende det er at skal fjerne madrester manuelt efter endt opvask.

Tørreevnen er et spørgsmål om, hvor godt bordopvaskemaskinen tørrer servicet. Er det en meget dårlig tørreevne, vil det kunne efterlade striber og pletter på især glas. Testen for tørreevnen består i at vurdere, hvor tørt servicet er en halv time efter opvaskeprogrammet er afsluttet.

Her er det vigtigt, at du går efter en bordopvaskemaskine med god tørreevne, da det ellers kan minde om molboarbejde, hvis du efterfølgende skal tørre hver enkelt genstand over med et viskestykke.
 
 
Copyright Bordopvaskemaskine.dk

Valid HTML 4.01 Transitional