bordopvaskemaskine.dk
 
 
Forside
Kapacitet og indretning
Programmer
Opvaske- og tørreevne
Lydniveau og energimærkning
Bordopvaskemaskiner fra WhiteAway.com
Bordopvaskemaskiner fra Skousen.dk

Bordopvaskemaskinens kapacitet

En bordopvaskemaskine er velegnet til en mindre husstand på 1-2 personer. En bordopvaskemaskine kan i gennemsnit vaske mellem 4-6 kuverter ad gangen. Hvis du er alene i husstanden eller I er to, vil der derfor også være plads nok til at kunne vaske op efter et mindre middagsselskab, hvis maskinen er helt tom inden påfyldning.

Fordelen ved en bordopvaskemaskine er, at den størrelsesmæssigt er pladsbesparende, hvis du har et lille køkken. Den vil naturligvis kræve lidt bordplads, men omvendt set undgår du at miste værdifuld skabsplads.

Selvom du måske skal køre en opvask med din bordopvaskemaskine hver dag, så kan det bedre betale sig end at købe en stor model, som det vil tage længere tid om at fylde op. En bordopvaskemaskine koster ca. 30 % mindre i energimæssigdrift end en stor opvaskemaskine. Samtidig slipper du for, at dit service skal stå over længere tid med madrester og andet snavs, inden du kan køre en vask.


Bordopvaskemaskinens indretning

En bordopvaskemaskine har et lidt anderledes opvaskerum end en almindelig opvaskemaskine, da der kun er en "etage". Du skal derfor placere dine tallerkener, dit bestik samt glas og kopper på samme niveau.

I en stor opvaskemaskine vil du have tallerkenrækker forneden sammen med en bestikkurv og glas samt kopper foroven sammen med en lille "hylde" til grydeskeer og andre større køkkenredskaber.

Bordopvaskemaskine
Det siger derfor sig selv, at opfyldning af en bordopvaskemaskine kan kræve lidt mere arrangering af genstandene end en stor opvaskemaskine. Mange bordopva-skemaskiner bliver dog efterhånden produceret med fleksible tallerkenrækker, så de kan lægges ned, hvis du ønsker at vaske en gryde eller lignende.

Når bestikkurven også kan tages ud, kan du få en stor mængde plads til rådighed i forhold til at kan få større genstande i maskinen. Træerne vokser selvfølgelig ikke ind i himlen, og vælger du at fylde din bordopvaskemaskine med større genstande, mindsker det selvfølgelig muligheden for at fylde den med mindre genstande.

 
 
Copyright Bordopvaskemaskine.dk

Valid HTML 4.01 Transitional